Belgia-Romania – Oddstips

Share:
Kategori:

Belgia og Romania møtes til dyst i EMs gruppe E, og utgangspunktet er så forskjellig som det kunne vært! Belgia gikk på et forsmedelig 0-1 tap for Slovakia, og har dermed gjort ting unødvendig vanskeligere for seg selv. Romania på sin side tok en meget pen 3-0 seier over Ukraina og leverte en meget god prestasjon! Her kan du lese vårt Belgia-Romania oddstips!

Belgia har altså gjort ting vrient for seg selv med et nokså uventet tap i sin første kamp. Dét betyr at laget, som er spekket med sterke spillere, må opp i ringene mot Romania. Dette kan naturligvis gi rumenerne uante muligheter – og her får vi se hva laget er skapt av!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Belgia vs Romania – 22. juni 2024

Belgia møter Romania i deres andre kamp i gruppe E på RheinEnergieStadion i Köln, 22. juni 2024. Laget trenger en seier etter et skuffende 1-0 tap mot Slovakia i åpningskampen, mens Romania altså kommer fra en imponerende 3-0 seier mot Ukraina.

Belgia

Belgia, under ledelse av Domenico Tedesco, hadde en vanskelig start på turneringen. Til tross for flere sjanser og to annullerte mål fra Romelu Lukaku, klarte de ikke å finne nettmaskene mot Slovakia. Laget vil sannsynligvis fortsette med samme oppstilling, inkludert Yannick Carrasco på venstrebacken og midtbanespillerne Amadou Onana og Orel Mangala, som begge spilte bra i første kamp.

Belgias hovedmålskårer (etter sigende), Romelu Lukaku, som har hatt en uheldig start, forventes å være en nøkkelspiller mot Romania. Belgia har historisk sett hatt blandede resultater mot Romania, men deres siste møte endte med en 2-1 seier i en vennskapskamp i 2011.

Romania

Romania overrasket mange med en dominerende seier over Ukraina, til tross for kun 29 % ballbesittelse. Dette var deres andre seier i EM-historien, og laget er nå i en god posisjon til å sikre seg en plass i åttedelsfinalen for første gang siden 2000. Denis Drăguș, som scoret et av målene mot Ukraina, vil være en spiller å se opp for, sammen med Dennis Man, som leverte to målgivende pasninger.

Laget ledes av Edward Iordănescu, som har bygd et solid lag med spillere som Ianis Hagi og Răzvan Marin. Romania håper å bygge videre på sin sterke start og utnytte Belgias sårbarheter.

Oddstips

  • Belgia-seier: Belgia er favoritter til å vinne, spesielt med tanke på deres behov for poeng etter tapet mot Slovakia.
  • Over 2.5 mål: Begge lag har vist at de kan score mål. Dette, kombinert med Belgias behov for en overbevisende seier, gjør at det er sannsynlig med over 2.5 mål i kampen.
  • Romelu Lukaku til å score: Lukaku er alltid en trussel foran mål – selv om målene kan sitte langt inne. Oddsene for at han scorer i løpet av kampen kan derfor være spillbar.

Anbefaling

Vi anbefaler en innsats på Belgia-seier kombinert med over 2.5 mål, og en mindre innsats på Lukaku som målskårer. Belgia vil være desperate etter å revansjere sitt første tap, og vi forventer at de vil gå offensivt ut mot Romania.

For å oppsummere, forvent en kamp med høy intensitet hvor Belgia vil prøve å dominere fra start, men Romania kan overraske med kontringer. Denne kampen blir avgjørende for begge lags videre skjebne i turneringen​

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg