Danmark-England – Oddstips

Share:
Kategori:

Våre pølsespisende naboer i sør, Danmark, skal i ilden mot det som etter sigende er en av mesterskapsfavorittene: England! Dette blir en meget interessant match – det er det ingen tvil om. Danskene var skuffet etter å ha rotet bort en 1-0 ledelse over Slovenia. England var nok fornøyde etter å ha berget med seg 3 poeng i en tøff match mot Serbia. Om England fortsatt anses som favoritter får vi nok i større grad svar på etter denne kampen. Les vårt Danmark-England oddstips her!

I utgangspunktet skal England være nokså greie favoritter her, men Southgate får kritikk for å ikke få nok ut av det offensive arsenalet til engelskmennene. Vi får se om det løsner litt mer i noen grad i kampen mot Danmark.

Sjekk også ut vårt Tyskland-Ungarn oddstips!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Tips: Danmark-England – 20. juni 2024

Kampinformasjon

Danmark møter England i sin andre kamp i Gruppe C under Euro 2024. Kampen spilles på Deutsche Bank Park i Frankfurt klokken 17:00. Dette er en nøkkeloppgjør for begge lagene som er ute etter å sikre seg en plass i sluttspillet.

Form og historikk

Danmark:

 • Historie: Danmark har hatt noen blandede resultater i kvalifiseringen, men har fortsatt en sterk lagdynamikk med viktige spillere som Kasper Schmeichel, Christian Eriksen og Rasmus Højlund.
 • Åpningskamp: Danmark spilte 1-1 mot Slovenia i deres første kamp, og var nok litt skuffet over resultatet.
 • Nøkkelspillere: Kasper Schmeichel, Andreas Christensen, og Christian Eriksen er sentrale for Danmarks spill. Deres defensive prestasjoner og midtbaneprestasjoner vil være avgjørende.
 • Formasjon: Danmark forventes å stille i en 3-4-3 eller 4-3-3 formasjon, med fokus på solid forsvar og raske overganger.

England:

 • Historie: England har en sterk fotballtradisjon og er blant favorittene til å vinne turneringen. De har en bred spillerstall med mange stjerner.
 • Åpningskamp: England kjempet hardt og vant 1-0 over Serbia, med scoring av Jude Bellingham.
 • Nøkkelspillere: Harry Kane, Jude Bellingham, og Phil Foden er viktige spillere for England. Deres offensive bidrag kan være avgjørende. Foden var svak i første match og er nok ute etter å gjøre en bedre figur her.
 • Formasjon: England forventes å spille i en 4-3-3 eller 4-2-3-1 formasjon, med fokus på å dominere ballbesittelsen og skape sjanser.

Statistikk og innsikt

 • H2H: England har hatt overtaket i tidligere møter, inkludert seieren i semifinalen i Euro 2020 mot Danmark.
 • Defensiv styrke: England har en solid defensiv rekke, med flere kamper uten å slippe inn mål. Danmark har vist defensive svakheter mot sterkere motstandere.
 • Offensiv kapasitet: England har et sterkt angrep, mens Danmark har slitt med å finne nettmaskene i noen av sine siste kamper.

Anbefalte oddstips: Danmark vs England

England vinner kampen:

 • Begrunnelse: England har vist bedre form og har en sterkere spillerstall. Gitt Danmarks nylige utfordringer og Englands defensive styrke, er England favoritter til å vinne kampen.

Over 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Englands angrepsrekke har potensiale til å score flere mål, spesielt mot et dansk lag som kan bli presset bakover. Dette kan resultere i en målrik kamp.

Harry Kane som målscorer:

 • Begrunnelse: Harry Kane har vært en pålitelig målscorer for England, men var stort sett usynlig i første kamp. Her vil han nok satse hardt på å åpne målkontoen i mesterskapet.

Konklusjon

England går inn i kampen som favoritter mot et dansk lag som vil være defensive og forsøke å utnytte kontringer. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet.

Spill fornuftig!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg