Danmark-Serbia – oddstips

Share:
Kategori:

Danmark er sikret videre avansement med seier i denne kampen, mens Serbia må vinne for å ha sjanse til å gå videre. Her er oddstips for Danmark og Serbia i EM!

Serbia kommer garantert til å gå i strupen på danskene her – og dét er de nødt til. De har kun scoret én gang så langt i EM og må opp i ringa her for å kunne gå videre. Danskene har også gode grunner for å gå i angrep her.

Serbia har spilt 1-1 og 0-1 mot Slovenia og England så langt, mens våre naboer i sør har spilt 1-1 både mot England og Slovenia.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Danmark vs Serbia, Euro 2024

De danske drenger møter Serbia i den siste gruppespillkampen på Parken Stadion, 24. juni 2024. Dette blir en avgjørende kamp for begge lag med tanke på avansement i turneringen.

Danmark:

De danske drenger har ikke fått vist seg fra sin beste side så langt i mesterskapet. To uavgjort er ikke godt nok. Midtbanevirtuosen Christian Eriksen og måljegeren Jonas Wind er viktige. De er nøkkelen til danskenes spillestil, som balanserer defensiv styrke med evnen til å raskt omstille til angrep. Danmark er kjent for sin defensive disiplin, som vil være avgjørende mot et teknisk dyktig Serbia.

Serbia:

Serbia har prestert bra under ledelse av Dragan Stojković. Med midtbanespillere som Sergej Milinković-Savić og Lukic, forsøker de ofte å kontrollere tempoet i kampene. Angrepsspillerne Aleksandar Mitrović og Dušan Vlahović kan være en trussel for motstandernes forsvar. Defensivt har Serbia vært solide, med Nikola Milenković og Vanja Milinković-Savić som nøkkelspillere.

Oddstips:

  1. Over 2.5 mål: Begge lag må angripe i denne kampen og hvis vi først får ett mål kommer det fort flere da motstanderlaget sannsynligvis ikke kan leve med tap. Du får over 2.5 mål til 1.91 hos Epicbet.
  2. Danmark vinner/spiller uavgjort: Danmark har nok av offensiv slagkraft til å vinne her, og med poeng her så kan de gå videre. Danmark eller uavgjort til 1.40 hos Epicbet er fint.

Anbefaling: Danmark-Serbia

Her kan det bli en del mål, og vi tror pølseguttene stikker av med seieren. Om Wind og Højlund er i form kan dette bli målrikt. Les også tipset for England-Slovenia her!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg