England-Slovenia – oddstips

Share:
Kategori:

England er sikret videre avansement med poeng i denne kampen, mens Slovenia helst bør vinne for å gå videre. Her er oddstips for England og Slovenia.

Slovenia kommer garantert til å gå i strupen på favorittene her – og dét er de nødt til. Det skal sies at Slovenia er langt unna det nivået de hadde for 8-10 år siden, mens Three Lions har ikke imponert noen. Her spørs det rett og slett hvem som vil mest!

Slovenia har spilt 1-1 i begge kampene så langt, mens England har vunnet 1-o og spilt 1-1 mot henholdsvis Serbia og Danmark.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for England vs Slovenia, Euro 2024

England møter Slovenia i den siste gruppespillkampen på RheinEnergieStadion, 24. juni 2024. Dette blir en avgjørende kamp for begge lag med tanke på avansement i turneringen.

England:

De har ikke vist seg fra sin beste side under Euro 2024. Giganten på midten, Jude Bellingham, og spydspissen Harry Kane er viktige. De er nøkkelen til Englands spillestil, som balanserer defensiv styrke med evnen til å raskt omstille til angrep. England er kjent for sin defensive disiplin, som vil være avgjørende mot et teknisk dyktig Slovenia.

Slovenia:

Slovenia har prestert bra under ledelse av Matjaž Kek. Med midtbanespillere som Josip Iličić og Jasmin Kurtić, forsøker de ofte å kontrollerer tempoet i kampene. Angrepsspillerne Andraž Šporar og Benjamin Šeško kan være en trussel for motstandernes forsvar. Defensivt har Slovenia vært solide, med Miha Blažič og Jan Oblak som nøkkelspillere.

Oddstips:

  • Under 2.5 mål: Begge lag har vist evne til å holde motstanderne i sjakk, noe som gjør dette til et attraktivt veddemål til 1.96 hos Epicbet
  • England vinner: De har nok av offensiv slagkraft til å vinne her, og bør slå Slovenia til 1.41 hos Epicbet

Anbefaling: England-Slovenia

VI ser for oss at guttene fra balløya kommer til å ta kontrollen her og gå for seieren. De har et vesentlig bedre lag enn Slovenia, og vil nok score her. Samtidig har de et solid forsvar og kan fort vinne 1-0/2-0 her. Et spill på England-seier uten baklengs kan også være interessant til 2.00 i odds hos Epicbet.

Les også oddstips for Danmark-Serbia!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg