Frankrike-Beliga – Oddstips

Share:
Kategori:

Når Frankrike møter Belgia i Fotball-EM, vil vi være vitne til en av de mest etterlengtede kampene i turneringen. Begge lagene har underprestert litt så langt i mesterskapet, men er blant favorittene til å nå langt. Frankrike, med sin stjernespekkede tropp, har levert dårlig og fikk kun én seier i gruppespillet.

Belgia har også vist skuffende form. Laget har manglet målteften, men har i gjengjeld kun sluppet inn ett mål.. Selv om Frankrike er favoritter, er Belgia ikke langt bak og kan fort overraske.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse

Denne kampen forventes å bli en taktisk affære mellom to fotballstormakter. Frankrike vil sannsynligvis stille med en balansert oppstilling som gir dem både defensiv sikkerhet og offensive muligheter.

Forventet lagoppstilling for Frankrike:

Maignan

Kounde – Saliba – Upamecano – Hernandez

Kante – Tchouameni

Dembele – Griezmann – Rabiot

Mbappe

Frankrike vil sannsynligvis dominere ballinnehavet og forsøke å bryte ned Belgias forsvar med raske kombinasjoner og individuelle ferdigheter. Mbappe og Griezmann vil være sentrale i angrepet med å diktere tempoet og score mål.

Forventet lagoppstilling for Belgia:

Casteels

Castagne – Faes – Verthongen – Theate

Tielemans – Onana

Doku – De Bruyne – Carrasco

Lukaku

Belgia vil fokusere på sin raske overgangsfotball. De Bruyne vil være den kreative motoren, mens Lukaku vil være deres viktigste offensive våpen med sin fysikk og avslutningsevne.

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har Frankrike hatt overtaket i tidligere møter med Belgia, men kampene har ofte vært tette og spennende. Den mest minneverdige var VM-semifinalen i 2018, hvor Frankrike vant 1-0. Begge lag kjenner hverandre godt, og det vil være liten margin for feil.

Forventet utfall og oddstips

Kampen mellom Frankrike og Belgia kan gå begge veier, men Frankrike har en liten fordel med tanke på form og troppens dybde. Her er to mulige oddstips for kampen:

  1. Frankrike vinner: Med deres sterke prestasjoner så langt og dyktige spillere, er Frankrike favoritter til å vinne. Oddsene for at Frankrike vinner er attraktive, og deres balanserte spillestil gir dem en liten fordel. Tipset får du 1.95 i odds hos Epicbet.
  2. Under 2.5 mål: Begge lag har solide forsvar og er kjent for å være taktisk disiplinerte. Dette kan føre til en kamp med få mål, noe som gjør et veddemål på under 2.5 mål attraktivt. Begge lag slapp kun inn ett mål i gruppespillet og vi ser ikke for oss noe målfest her. Under 2.5 mål til 1.65 hos Epicbet er fint!

 

Spillere å se opp for

Kylian Mbappe (Frankrike): Mbappe er en av verdens beste spillere og en konstant trussel med sin fart og teknikk. Han kan bryte ned ethvert forsvar med sin dribling og avslutningsevne. Følg med på hans bevegelser både på og uten ball, da han ofte er avgjørende i kamper.

Kevin De Bruyne (Belgia): De Bruyne er Belgias kreative kraft på midtbanen. Hans evne til å skape sjanser og levere presise pasninger gjør ham til en nøkkelspiller. Hans visjon og intelligens på banen kan bryte ned Frankrikes forsvar, og han er også farlig på dødballer.

Oppsummering

Kampen mellom Frankrike og Belgia i Fotball-EM er en spennende duell mellom to av Europas beste lag. Franskmennene er favoritter ifølge oddsen, men Belgia har kapasitet til å overraske. Våre anbefalte oddstips er at Les Bleus vinner og at det scores under 2.5 mål i kampen. Av disse tipsene er «Frankrike vinner» det mest sikre, gitt deres form og kvalitet i turneringen. Dette oppgjøret lover å være en taktisk og intens kamp som vil holde fotballfans over hele verden på kanten av setet.

Ta også en kikk på oddstips for Portugal-Slovenia her.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg