Kroatia-Italia – Oddstips

Share:
Kategori:

Ajaj! Dette kan bli en skikkelig batalje av en match! Her er det ett lag som ikke har noen ting å tape: nemlig Kroatia. Italia ble så til de grader rundspilt av Spania i sin andre kamp i gruppe. De var heldige som slapp unna med kun et 1-0-tap. Kroatia ligger sist i gruppen, men kan med en seier sikre seg en plass i 1/8-delsfinalen. Det er mange ‘om og men’ her, så dette blir en liten nøtt! Du kan lese vårt oddstips for Kroatia-Italia her!

Kroatia kommer garantert til å gå i strupen på Italia her – og dét er de nødt til. Det skal sies at Kroatia er langt unna det nivået de hadde for 8-10 år siden, men Italia har ikke imponert noen. Her spørs det rett og slett hvem som vil mest!

Kroatene hadde seieren i boks mot Albania, men slapp inn utligningen langt inni overtiden – noe som naturligvis var svært bittert for dem. Allikevel. Med litt hjelp fra Spania kan sluttspillplassen være innen rekkevidde!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Kroatia – Italia, Euro 2024

Kroatia møter Italia i den siste gruppespillkampen på Red Bull Arena i Leipzig, 24. juni 2024. Dette blir en avgjørende kamp for begge lag med tanke på avansement i turneringen.

Kroatia

Kroatia har ikke vist seg fra sin beste side under Euro 2024. Midtbanetrioen, Luka Modric, Marcelo Brozovic og Mateo Kovacic er viktige. Trioen er nøkkelen til Kroatias spillestil, som balanserer defensiv styrke med evnen til å raskt omstille til angrep. Andrej Kramaric og Bruno Petkovic har vært viktige målscorere for laget. Kroatia er kjent for sin defensive disiplin, som vil være avgjørende mot et teknisk dyktig Italia​.

Italia

Italia har prestert bra under ledelse av Luciano Spalletti. Med midtbanespillere som Nicolo Barella og Jorghino, forsøker de ofte å kontrollerer tempoet i kampene. Angrepsspillerne Federico Chiesa og Scamacca kan være en trussel for motstandernes forsvar. Defensivt har Italia vært solide, med Alessandro Bastoni og Gianluigi Donnarumma som nøkkelspillere​.

Oddstips

  • Uavgjort: Dette er et sannsynlig utfall gitt begge lagets defensive styrker og behov for å unngå tap. Oddsene for uavgjort er 3.12 (EpicBet)​
  • Under 2.5 mål: Begge lag har vist evne til å holde motstanderne i sjakk, noe som gjør at et spill til 1.65 hos Epicbet spennede!
  • Begge lag scorer: Med offensive kapabiliteter på begge sider, er det sannsynlig at begge lag finner nettet til 1.97 hos EpicBet

Anbefaling: Kroatia-Italia

Vi anbefaler en innsats på uavgjort kombinert med at begge lag scorer. Både Kroatias og Italias defensive og offensive kvaliteter gjør dette til en sannsynlig kombinasjon.

Denne kampen har mye på spill for begge lag, og vi kan forvente en intens og spennende kamp – men ikke nødvendigvis mange mål ettersom de offensive styrkene ikke er altfor fryktinngytende.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg