Nederland-England – Oddstips

Share:
Kategori:

EMs andre semifinale skal sparkes i gang, og det er nok en godbit som venter! Her serveres vi Nederland-England, og dette må kunne karakteriseres som en skikkelig klassisk oppgjør innen europeisk landslagsfotball! England har klart å klore seg videre – kamp for kamp. Nederland klarte å snu mot Tyrkia i sin kvartfinale. Hva vi serveres i denne kampen er rett og slett ikke godt å si! Det vi imidlertid kan dele er at EpicBet holder England til favoritter med en odds på 2,77 – i skrivende stund.

Three Lions har fått mye – og berettiget – kritikk så langt i EM. Laget virker ikke å begynne å spille skikkelig fotball før de havner under, og dette har jo vært gjennomgangsmelodien i mesterskapet. Nederland på sin side har variert en del, men Cody Gakpo har jo hatt et herlig mesterskap så langt.

Her får du i alle fall oddstips for Nederland-England!

Les også oddstips for Spania-Frankrike – mesterskapets andre semifinale!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Lagene så langt i EM

Nederland

Nederland avanserte fra gruppe D som en av de beste treerne. Laget fikk med seg fire poeng og én seier, én uavgjort og ett tap. De oransje vant 2-1 over Polen, spilte 0-0 mot Frankrike og tapte 2-3 for Østerriket. I åttendedelsfinalen vant laget klart 3-0 over Romania, før de altså beseiret Tyrkia 2-1 etter å ha ligget under 2-1.

Gakpo har vært lagets store stjerne og står med 3 mål så langt – sammen med 3 andre spillere som er ute av mesterskapet.

Sannsynlig lagoppstilling: Verbruggen, Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake, Schouten, Reijnders, Bergwijn, Simons, Gakpo, Depay

England

England har ikke hatt den helt store flyten i EM – men de står allikevel i semifinalen! Dette er naturligvis en egenskap som kjennetegner gode mesterskapslag, men de har balansert på en tynn tråd ganske lenge nå.

Three Lions gikk videre til sluttspillet som vinner av gruppe C, og hadde én seier og to uavgjort. Laget vant 1-0 over Serbia, før du fulgte opp med 1-1 og 0-0 mot henholdsvis Danmark og Slovenia. I åttendedelsfinalen slo de Slovakia 2-1 etter Bellinghams utligning langt på overtiden. Kane punkterte kampen med et tidlig mål i første ekstraomgang.

Deretter det 1-1 mot Sveits etter å ha kommet under også der. Laget imponerte i straffesparkkonkurransen og tok seg videre der. Pickford reddet straffen til Akanji, mens alle de engelske spillerne scoret.

Man kan trygt si at det ikke har gått helt knirkefritt, og det blir spennende å se hvordan de angriper denne matchen.

Sannsynlig lagoppstilling: Pickford; Walker, Stones, Guehi; Saka, Mainoo, Rice, Shaw; Foden, Bellingham; Kane

Det største spørsmålet med Englands lagoppstilling er om Southgate ønsker å starte med Luke Shaw eller ikke. Vi tror han fortsatt er forsiktig og kjører det samme.

Oddstips: Nederland-England

Vi har kanskje ikke blitt servert den mest spennende fotballen i årets EM, og det vises at det er mye som står på spill. Det er dog noen tips som det kan være verdt å sjekke ut.

Over 2,5 mål: Nederlands siste kamper har inneholdt minst tre mål, mens England har sluppet inn mål i sine tre siste kamper. Oddsen hos EpicBet er på 2,62.

Begge lag scorer: Ja – til 2.15 hos EpicBet.

Uavgjort: Det har vært mange uavgjortresultater i sluttspillet, og vi blir ikke overrasket om det kommer enda ett. EpicBet byr på 2,84 for denne

Målscorer: Cody Gakpo – oddsen for denne er på 4,50

Oppdatert: Les oddstips for Spania-England og få bonus – finalen i EURO 2024!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg

3

Nederland-Tyrkia – Oddstips

Nederland skal møte Tyrkia i kampen om EMs siste semifinaleplass! Dette blir en tight match, men de oransje er favoritter til å dra dette i land! Her er det flere…