Nederland-Frankrike – Oddstips

Share:
Kategori:

Mesterskapets andre storkamp står for tur, og her er det godbiten Nederland-Frankrike som venter! Frankrike tok en knepen 1-0 seier over Østerriket i sin første kamp, og overbeviste vel ingen. Nederland knep også en knapp 2-1 seier over Polen i sin første match. Det betyr at vinneren av denne kampen rett og slett tar et langt steg mot sluttspillet. Her får du vårt oddstips for Nederland-Frankrike!

Det ligger an til en tøff match mellom disse to gigantene, men for Frankrike har mesterskapet allerede fått en liten bismak. Megastjernen Kylian Mbappe brakk nesten i Østerrike-kampen og er høyst tvilsom. Det meldes om at han kanskje rekker kampen, men også at han er ute for resten av gruppespillet. Vi venter i spenning!

Sjekk også oddstips for Spania-Italia!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Tips: Nederland-Frankrike – 21. juni 2024

Kampinformasjon

Nederland møter Frankrike i sin andre kamp i Gruppe D under Euro 2024. Kampen spilles på Red Bull Arena i Leipzig klokken 21:00. Begge lagene har hatt en god start på turneringen. Nederland vant som sagt 2-1 mot Polen, mens Frankrike slo Østerrike 1-0.

Form og historikk

Nederland:

 • Historie: Nederland har en sterk fotballhistorie med en EM-tittel fra 1988. De har kontinuerlig produsert talentfulle spillere som presterer på toppnivå.
 • Åpningskamp: Nederland vant 2-1 over Polen, med mål fra Gakpo og Weghorst.
 • Nøkkelspillere: Virgil van Dijk leder forsvaret, mens Gakpo og Weghorst er viktige i angrep. Fraværet av Frenkie de Jong og Memphis Depay på grunn av skader vil påvirke lagets dynamikk.
 • Formasjon: Nederland forventes å spille i en 4-3-3 formasjon, med fokus på å dominere midtbanen og skape sjanser fra kantene​​.

Frankrike:

 • Historie: Frankrike er regjerende verdensmestere og har vunnet EM to ganger (1984 og 2000). De er alltid blant favorittene i store turneringer.
 • Åpningskamp: Frankrike vant 1-0 over Østerrike etter et selvmål.
 • Nøkkelspillere: Med Kylian Mbappé sannsynligvis ute på grunn av skade, vil Antoine Griezmann, Olivier Giroud og Marcus Thuram være avgjørende i angrep. Defensivt ledes laget av Sliba og Upamecano.
 • Formasjon: Frankrike spiller sannsynligvis i en 4-3-3 formasjon, med en balanse mellom offensiv og defensiv stabilitet​.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Frankrike har hatt overtaket i de siste møtene mot Nederland, inkludert seire i begge kvalifiseringskampene for Euro 2024.
 • Defensiv styrke: Frankrike har vært solide defensivt, mens Nederland har hatt noen defensive sårbarheter, spesielt uten Matthijs de Ligt.
 • Offensiv kapasitet: Begge lag har sterke offensive spillere, men Frankrike har vist mer konsistens i å skape og utnytte sjanser.

Anbefalte oddstips: Nederland vs Frankrike

Frankrike vinner kampen:

 • Begrunnelse: Frankrike har vist sterk form og har en bredere spillerstall. Selv uten Mbappé har de nok offensiv kraft til å overvinne Nederland​​.

Begge lag scorer:

 • Begrunnelse: Med sterke offensive spillere på begge sider, er det sannsynlig at begge lag kan finne nettmaskene. Nederland har vist at de kan score, mens Frankrike har kapasitet til å utnytte defensive feil​ ​.

Over 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Begge lagene har evne til å skape mange målsjanser, noe som kan resultere i en målrik kamp. Spesielt med Nederlands offensive stil og Frankrikes effektive angrep​.

Konklusjon

Dette er en vrien nøtt å spå! Med Mbappe potensielt ute mister Frankrike noe offensiv slagkraft, men Giroud kan plutselig finne på å gjøre det helt store. Nederland er ikke så skarpe som vi vanligvis ser dem, så de må nok finne seg i å være knepne underdogs i denne kampen.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg