Nederland-Tyrkia – Oddstips

Share:
Kategori:

Kvartfinalen i Fotball-EM for herrer mellom Nederland og Tyrkia er en spennende kamp som lover intensitet og høy kvalitet. Nederland går inn i kampen som favoritter, med en sterk turneringsprestasjon så langt og et lag fullt av talent og erfaring. Tyrkia, på sin side, har også imponert og vist at de kan konkurrere på høyeste nivå. Dette oppgjøret vil være en test av ferdigheter, strategi og utholdenhet.

Favoritter ifølge oddsen: Nederland er favoritter til å vinne denne kvartfinalen 1.61 i odds hos DailySpins, med en solid form og en dyktig spillerstall som har vist seg å være blant de beste i turneringen.

Les vårt oddstips for Nederland-Tyrkia!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse

Forventet lagoppstilling for Nederland:

Verbuggen

Dumfries – Vrij – Van Dijk – Aké

Reijnders – Scouthen

Malen – Simons – Gakpo

Depay

Forventet lagoppstilling for Tyrkia:

Günok

Müldür – Demiral – Akaydin – Kadioglu

Ayhan – Calhanoglu

Aktürkoglu – Güler – Yildiz

Yilmaz

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har lagene hatt flere tette oppgjør, med både seire og tap på begge sider. Den siste store turneringen hvor de møttes var i kvalifiseringen til VM, der Nederland kom seirende ut med utrolige 6-1 i VM. Denne gangen vil kvartfinalen i EM være en mulighet for Tyrkia å revansjere tidligere nederlag og for Nederland å vise sin dominans.

Resultater i EM så langt:

Nederland:

  • 3-0 Romania
  • 2-3 Østerrike
  • 0-0 Frankrike
  • 2-1 Polen

Tyrkia:

  • 2-1 Østerrike
  • 2-1 Tsjekkia
  • 0-3 Portugal
  • 3-1 Georgia

Forventet utfall og oddstips

Kampen mellom Nederland og Tyrkia forventes å bli tett og konkurransedyktig, men de oransje har en liten overhånd med tanke på deres rutine og dyktige spillerstall. Tyrkia vil likevel ikke være noen pushover og har vist at de kan overraske.

Oddstips:

Spillere å se opp for

  • Cody Gakpo: Gakpo er en av Nederlands mest fremtredende spillere denne turneringen med 3 mål og 1 målgivende så langt. Han kjent for sine tekniske ferdigheter, hurtighet og evne til å score viktige mål. Hans bidrag i angrepet er uvurderlig for laget.
  • Adem Güler: Unggutten har imponert voldsomt det siste året, og er en utrolig spennende spiller med teknikk og målteft gjør ham til en konstant trussel for motstanderens forsvar.

Oppsummering: Nederland-Tyrkia

Kvartfinalen mellom Nederland og Tyrkia i Fotball-EM lover å bli en spennende kamp med mye på spill. Nederlenderne går inn som favoritter, men Tyrkia har vist at de kan overraske. Med nøkkelspillere som Memphis Depay og Burak Yilmaz i rampelyset, forventes det en kamp med mye intensitet og flere mål. Oddstipsene peker mot en nederlandsk seier og at Cody Gakpo finner nettet. Dette oppgjøret vil være en test av taktisk kløkt og individuell briljans, og vi ser frem til en fantastisk kamp.

Sjekk også oddstips for England-Sveits her! Du finner også oddstips for Spania-Frankrike her – EMs første semifinale!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg