Oddstips: England – Sveits

Share:
Kategori:

Kvartfinalen i Fotball-EM for herrer mellom England og Sveits er et spennende oppgjør som vil trekke stor oppmerksomhet fra fotballfans over hele verden. Sveits har vist seg fra sin beste side så langt i turneringen, og slo Italia i åttendedelsfinalen på imponerende vis. Det til tross går England inn i kampen som favoritter med 2.21 i kampodds hos DailySpins. England har vært solide gjennom gruppespillet og åttedelsfinalen, mens Sveits har overgått forventningene og imponert med sin innsats og taktiske kløkt.

Du finner også oddstips for Nederland-Tyrkia her!

Kampanalyse

Forventet lagoppstilling for England:

Pickford

Walker – Stone – Konsa

Alexander-Arnold – Rice – Mainoo – Saka

Bellingham – Foden

Kane

Forventet lagoppstilling for Sveits:

Sommer

Schär – Akanji – Rodriguez

Widmer – Feuler – Xhaka – Aebischer

Vargas – Ndoye

Embolo

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har England hatt et overtak på Sveits i deres møter. De to lagene har spilt mot hverandre flere ganger i internasjonale turneringer, og England har ofte trukket det lengste strået. På de siste åtte møtene har England vunnet seks, mens to har endt uavgjort.

Nøkkelspillere:

England:

 • Harry Kane: Som Englands kaptein og spydspiss, er Kane avgjørende for lagets suksess. Hans evne til å score mål, holde på ballen og skape sjanser for lagkameratene er essensiell.
 • Granit Xhaka: Som midtbanesjef er Xhaka en nøkkelspiller for Sveits. Hans evne til å diktere tempoet i kampen og fordele pasninger er avgjørende for lagets spill.

 

Resultater i EM så langt:

England:

 • 1-0 Serbia
 • 1-1 Danmark
 • 0-0 Slovenia
 • 1-1 Slovakia

Sveits:

 • 3-1 Ungarn
 • 1-1 Skottland
 • 1-1 Tyskland
 • 2-0 Italia

Forventet utfall og oddstips

Kampen mellom England og Sveits forventes å bli spennende og underholdende, med mye på spill for begge lag. England har vist defensiv styrke og effektivitet i angrep, mens Sveits har vist at de kan overraske de beste lagene og score mot de beste. Et spill på «Over 1.5 mål» virker sannsynlig gitt begge lags evne til å score, og med Harry Kane i god form, er et spill på at han scorer også en attraktiv mulighet.

Oddstips:

 • Over 1.5 mål: Begge lag har vist evne til å score mål, og Sveits har hatt over 1.5 mål i seks strake kamper. To lag som går ut i en trebacks-linje og med troen på å score bør gi dette spillet en god sjanse. Oddsen hos Daily Spins er 1.50 for dette spillet, som er fint!
 • Harry Kane scorer: Kane har vært i god form og er Englands hovedmålscorer, og med kreative spillere som Foden, Bellingham og Trent Alexander-Arnold som tilretteleggere så bør han ha gode sjanser for å score. Oddsen ser fin ut til 2.80 hos DailySpins.

Spillere å se opp for

Harry Kane (England): Kane er alltid en spiller å følge med på. Hans evne til å score mål i avgjørende øyeblikk, kombinert med hans lederskap og fotballintelligens, gjør ham til en nøkkelspiller for England. Hans prestasjoner i denne kampen kan være avgjørende for utfallet.

Jude Bellingham (England): Bellingham’s tekniske ferdigheter og evne til å skape sjanser gjør ham til en av de mest spennende spillerne å se på. Hans kreativitet og evne til å score viktige mål kan være forskjellen for England i denne kampen.

Oppsummering: England-Sveits

Kampen mellom England og Sveits i kvartfinalen av Fotball-EM lover å bli en spennende og intens affære. Med begge lag som har sterke offensive ferdigheter og en historie med jevne oppgjør, er det forventet å se flere mål. Vi tror på noen mål i denne kampen og forventer å se store sjanser til begge lag. Spillere som Harry Kane og Xherdan Shaqiri vil være sentrale figurer i denne kampen, og deres prestasjoner vil trolig avgjøre hvem som går videre til semifinalen.

Oddstips for Portugal-Frankrike får du her!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg