Østerrike-Frankrike – oddstips

Share:
Kategori:

En av mesterskapets store favoritter, Frankrike, skal i aksjon i sin aller første match i Euro2024! Her møter de Østerrike, og gutta fra fjellandet har nok garantert ikke tenkt å gi etter ved dørene her. Her skal du få lese får oddstips for Østerrike-Frankrike – og spille om du har lyst!

Sjekk også ut oddstips for Slovenia-Danmark!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Tips: Østerrike-Frankrike – 17. juni 2024

Kampinformasjon

Østerrike møter Frankrike i en åpningskamp for Gruppe D under Euro 2024. Kampen spilles på Merkur Spiel-Arena i Düsseldorf. Her er noen nøkkelpunkter og oddstips til denne kampen.

Form og historikk

Østerrike:

 • Historie: Østerrike har kvalifisert seg til sitt tredje påfølgende EM. Deres beste prestasjon var å nå 16-delsfinalen i Euro 2020.
 • Nøkkelspillere: Michael Gregoritsch, Marko Arnautović og Konrad Laimer er blant nøkkelspillerne som vil være avgjørende for Østerrikes prestasjoner. David Alaba er ute med skade, noe som svekker deres forsvar.
 • Formasjon: Østerrike forventes å spille i en 4-2-3-1 formasjon, med en sterk midtbane og angrepsstyrke.

Frankrike:

 • Historie: Frankrike er en av favorittene til å vinne turneringen, etter å ha nådd finalen i VM 2022 og vunnet VM i 2018. De har også to EM-titler fra før.
 • Nøkkelspillere: Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og Olivier Giroud er sentrale figurer for Les Bleus. De har en sterk angrepsrekke og en solid forsvarslinje, selv om de må klare seg uten Lucas Hernandez.
 • Formasjon: Frankrike forventes å spille i en 4-3-3 formasjon, med fokus på å dominere ballbesittelse og offensive spill.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Frankrike har vunnet syv av de siste ti kampene mot Østerrike, med to uavgjorte og ett tap.
 • Defensiv styrke: Frankrike har holdt nullen i seks av sine åtte kvalifiseringskamper. Østerrike har vist seg greit sterke offensivt, men kan møte utfordringer mot Frankrikes solide forsvar.

Anbefalte oddstips: Østerrike vs Frankrike

Frankrike vinner kampen:

 • Begrunnelse: Frankrike har vist sterk form i kvalifiseringen og har den klart sterkeste spillerstall av disse. Gitt deres historiske prestasjoner og defensive og offensive styrke, er de klare favoritter.

Over 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Begge lag har vist evne til å score mye. Østerrike spiller offensivt under Rangnick, og Frankrike har en kraftig angrepsrekke. Dette kan resultere i en målrik kamp.

Kylian Mbappé / Griezmann som målscorer:

 • Begrunnelse: Mbappé har vært en pålitelig målscorer for Frankrike og har vist god form i sesongen. Han er dog noe usikker til kampstart, og i så fall kan Antoine Griezmann være et stalltips!

Konklusjon

Frankrike går inn i kampen som klare favoritter mot et østerisk lag som har vist forbedring under Ralf Rangnick. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet. Husk å spille ansvarlig og ikke satse mer enn du har råd til å tape.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg