Østerrike-Tyrkia – oddstips

Share:
Kategori:

Østerrike møter Tyrkia i åttendedelsfinale, og begge lag vil føle at de har gode muligheter for å gå videre. Østerrike har hatt en sterk start på EM, med en to seire og ett tap, og de er dermed i grei form når de møter Tyrkia. Tyrkia har hatt en lik statistikk i gruppespillet med to seire og ett tap. Ifølge oddsen er Østerrike favoritter til å vinne denne kampen, men Tyrkia er kjent for sin kampvilje og evne til å overraske.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse: Østerrike-Tyrkia

Her møtes to lag som virker åpne både foran og bak, og som begge vil gå for seieren i denne kampen. De endte begge med vanvittige 10 mål for og imot i gruppespillets tre kamper, noe som lover godt for spenningen i denne kampen.

Forventet lagoppstilling for Østerrike:

Pentz

Posch – Danso – Lienhart – Mwene

Seiwald – Grillitsch

Schmid – Baumgartner – Sabitzer

Aurnautovic

Østerrike har et solid lag med en balansert oppstilling. Marko Arnautović og Marcel Sabitzer er viktige i angrep og midtbane, og for Østerrikes sjanser for å gå videre.

Forventet lagoppstilling for Tyrkia:

Gunok

Muldur – Demiral – Bardakci – Kadioglu

Yuksek – Yokuslu

Kahveci – Guler – Yyldiz

Yilmaz

Tyrkia stiller med en sterk offensiv oppstilling. Unggutten Guler er en nøkkelspiller på midtbanen med sin evne til å kontrollere tempoet i spillet, mens Burak Yılmaz er deres viktigste målscorer.

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har kampene mellom Østerrike og Tyrkia vært jevne, med begge lag som har vunnet flere oppgjør mot hverandre. Den siste kampen mellom disse to lagene endte uavgjort, noe som viser at dette kan bli en tett og spennende kamp.

Forventet utfall og oddstips

Gitt begge lagenes prestasjoner så langt i EM, forventes det en tett og jevn kamp. Østerrike er favoritter ifølge oddsen, men Tyrkia har potensial til å overraske. Her er to mulige oddstips for kampen:

  1. Begge lag scorer: Med begge lag som har sterke offensive spillere, er det sannsynlig at begge lag vil finne nettet. Dette gjør et veddemål på at begge lag scorer attraktivt til 1.82 hos Epicbet.
  2. Over 2.5 mål: Med de offensive ferdighetene til både Østerrike og Tyrkia, er det sannsynlig at vi vil se flere mål i denne kampen. Et spill på over 2.5 mål gir gode odds til 1.99 hos Epicbet.

Spillere å se opp for

Cristoph Baumgartner (Østerrike): Baumgartner er kjent for sin taktiske kunnskaper og pasningsfot. Hans erfaring og ferdigheter gjør ham til en nøkkelspiller for Østerrike, og han kan være avgjørende i å bryte ned Tyrkias forsvar.

Arda Güler (Tyrkia): Güler er en dyktig playmaker som kan endre spillets gang med sine pasninger og dødballer. Hans evne til å skape sjanser og score fra langdistanse gjør ham til en viktig spiller å følge med på i denne kampen.

Oppsummering: Østerrike-Tyrkia

Kampen mellom Østerrike og Tyrkia i Fotball-EM lover å bli en spennende og intens affære. Østerrike er favoritter ifølge oddsen, men Tyrkia har vist at de kan overraske. Våre anbefalte oddstips er at begge lag scorer og at det blir over 2.5 mål i kampen. Av disse tipsene er «Begge lag scorer» det mest sikre, gitt begge lags offensive potensial og historikk. Denne kampen forventes å være en underholdende kamp med mange sjanser og mål, og det blir interessant å se hvem som til slutt tar seieren.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg