Polen-Nederland – oddstips

Share:
Kategori:

På den tredje dagen av EM 2024 er kampen mellom Polen og Nederland avgjørende, ettersom begge lagene trenger viktige poeng i gruppespillet. Utfallet av denne kampen vil være kritisk for deres videre fremgang i turneringen. Her presenterer vi en oddsanalyse og oddstips for Polen-Nederland som vil hjelpe deg med å sette dine spill.

Vi har oddstips til en haug av kamper i EM 2024. Les de her på Betopia.com!

Tips: Polen-Nederland – 16. juni 2024

Den første kampen på dag tre i EM 2024 blir en flott duell mellom Polen og Nederland. Kampen spilles på Johan Cruijff Arena i Amsterdam. Her er noen nøkkelpunkter å vurdere for oddstips til denne kampen.

PS. Ta også en kikk på vårt oddstips for Spania-Kroatia.

Form og historikk

Polen:

 • Polen har produsert legendariske spillere som Robert Lewandowski, som er en av de mest produktive målscorerne i europeisk fotball.
 • Laget har nådd kvartfinalen i EM 2016, som er deres beste prestasjon i turneringen.
 • Polens største seier kom i 2009 da de slo San Marino 10-0.

Nederland:

 • Nederland er kjent for sin sterke fotballhistorie, inkludert EM-tittelen i 1988 og tre VM-finaler.
 • Laget har hatt en blanding av resultater de siste årene, men med stjernespillere som Virgil van Dijk, Frenkie de Jong og Memphis Depay, er de alltid en trussel.
 • Laget har kvalifisert seg til ti VM-sluttspill og ni EM-sluttspill.

Statistikk og innsikt

 • Polen har vunnet 4 av de siste 5 kampene sine i ordinær tid.
 • Nederland har vunnet 8 av sine 10 siste kamper..
 • Nederland har scoret minst fire mål i 4 av de 5 siste kampene sine.

Anbefalte oddstips: Polen – Nederland

 1. Nederland vinner kampen:
  • Gitt deres gode form bør Ungarn ha gode sjanser til å få med seg et poeng eller tre. Ungarn fikk en solid 3-0-seier i generalprøven mot Israel og kommer inn i kampen med selvtillit.
 2. Under 2.5 mål i kampen:
  • Vi ser muligheten for at det blir få mål her, ettersom begge lag vil forsøke å unngå å tape. Polen er underdog her, og vil spille en defensiv kamp. Nederland bør vinne, men ikke med mange mål.
 3. Cody Gakpo som målscorer:
  • Gakpo har vist god målform mot slutten av sesongen og kan dra nytte av Nederlands offensive spillestil for å finne nettet​.

Konklusjon

Nederland går inn som favoritter i denne kampen mot Polen, men Polen har noen sterke spillere som kan skape trøbbel for nederlandsk forsvar. Kampen forventes å bli spennende, og det er gode spillmuligheter som kan gi solide gevinster. Husk å alltid spille ansvarlig og ikke satse mer enn du har råd til å tape.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg