Portugal-Frankrike – oddstips

Share:
Kategori:

Kvartfinalen i Fotball-EM for herrer mellom Portugal og Frankrike er en kamp mange har sett frem til. Begge lag har prestert sterkt i turneringen så langt og har vist hvorfor de er blant Europas beste. Portugal har imponert med sin sterke defensive struktur og eksplosive angrep, mens Frankrike har vært solid med en balansert spillestil. Ifølge Rise Of Bets er Frankrike favoritter til å vinne med 2.40 i odds, men Portugal er kjent for sin evne til å prestere i de store øyeblikkene, noe som gjør dette oppgjøret ekstra spennende.

Skum gjennom vårt oddstips for Portugal-Frankrike nå!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse

Forventet lagoppstilling for Portugal:

Costa

Cancelo – Pepe – Dias – Mendes

Palhinha – Vitinha

Silva – Fernandes – Leão

Ronaldo

Forventet lagoppstilling for Frankrike:

Maignan

Koundé – Upamecano – Saliba – Hernándes

Kanté – Tchouaméni

Dembélé – Griezmann – Mbappé

Thuram

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har kampene mellom Portugal og Frankrike vært intense og jevne. Det mest minneverdige møtet var i finalen av EM 2016, hvor Portugal vant 1-0 etter ekstraomganger. Frankrike har imidlertid hatt et lite overtak i de fleste andre møter, men Portugal har vist at de kan slå dem i avgjørende kamper.

Nøkkelspillere:

  • Bruno Fernandes: Bruno Fernandes har et overblikk som få andre, og skaper alltid mye med sjanser. Han må være på i denne kampen.
  • Kylian Mbappe: Den nybakte Real Madrid-spilleren er nøkkelen til suksess for Frankrike. Han scorer mye mål og er konstant i bevegelse.

Resultater i EM så langt:

Portugal:

  • Seier mot Ungarn (3-0)
  • Tap mot Tyskland (2-4)
  • Seier mot Frankrike (2-2)
  • Seier i åttedelsfinalen mot Belgia (1-0)

Frankrike:

  • Seier mot Tyskland (1-0)
  • Uavgjort mot Ungarn (1-1)
  • Seier mot Portugal (2-2)
  • Seier i åttedelsfinalen mot Sveits (3-3, seier på straffespark)

Forventet utfall og oddstips

Kampen mellom Portugal og Frankrike forventes å bli tett og intens, med mye på spill for begge lag. Begge lag har sterke offensive ferdigheter, noe som gjør et spill på «Over 1.5 mål» til et attraktivt valg. Gitt historien og formen til begge lag, er det sannsynlig at vi vil se flere mål i denne kampen.

Oddstips:

Spillere å se opp for

Bruno Fernandes (Portugal): Bruno er alltid en spiller å følge med på. Hans evne til å skape sjanser og dominere offensivt, kombinert med hans lederskap, gjør ham til en nøkkelspiller for Portugal. Hans prestasjoner i denne kampen kan være avgjørende for utfallet.

Kylian Mbappé (Frankrike): Mbappé’s eksplosive fart og tekniske ferdigheter gjør ham til en av de mest spennende spillerne å se på. Hans evne til å skape sjanser og score mål kan være forskjellen for Frankrike i denne kampen.

Oppsummering: Portugal-Frankrike

Kampen mellom Portugal og Frankrike i kvartfinalen av Fotball-EM lover å bli en spennende og intens affære. Med begge lag som har sterke offensive ferdigheter og en historie med jevne oppgjør, er det forventet å se flere mål. Oddstipsene våre peker på «Over 1.5 mål» som det mest sannsynlige utfallet. Spillere som Fernandes, Leão, Griezmann og Kylian Mbappé vil være sentrale figurer i denne kampen, og deres prestasjoner vil trolig avgjøre hvem som går videre til semifinalen.

Ta også en kikk på vårt oddstips for Spania-Tyskland!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg