Portugal-Slovenia – oddstips

Share:
Kategori:

Når Portugal møter Slovenia i Fotball-EM, er det duket for en spennende kamp mellom to lag med ulike fotballtradisjoner og ambisjoner. Portugal, kjent for sin rike fotballhistorie og stjernegalleri, har så langt i mesterskapet levert solide prestasjoner med to seire før de tapte for Georgia i en kamp som ikke betød noe. Med spillere som Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes, og Bernardo Silva, er Portugal favoritter til å vinne denne kampen ifølge oddsen.

Slovenia, på sin side kom seg så vidt videre som den fjerde beste treeren med tre strake uavgjortkamper.. De har vist god defensiv struktur og evnen til å kjempe mot sterkere motstandere.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse

Denne kampen forventes å bli en taktisk affære der begge lag vil forsøke å spille på sine styrker. Portugal vil sannsynligvis dominere ballinnehavet og prøve å bryte ned Slovenias forsvar med sitt tekniske og hurtige angrepsspill.

Forventet lagoppstilling for Portugal:

Costa

Cancelo – Pepe – Dias – Mendes

Vitinha – Palhinha – Fernandes

Silva – Ronaldo – Leao

Portugal vil mest sannsynlig stille med sin sterke førsteellever, hvor Cristiano Ronaldo blir den sentrale figuren i angrepet. Bruno Fernandes vil styre spillet fra midtbanen, mens Rúben Dias og Pepe danner en solid defensiv mur.

Forventet lagoppstilling for Slovenia:

Oblak

Karnicnik – Drkusic – Bijol – Balkovec

Stojanovic – Elsnik – Cérin – Mlakar

Sporar – Sesko

Slovenia vil fokusere på sin defensive struktur, ledet av den erfarne keeperen Jan Oblak. Midtbanen vil være nøkkelen for Slovenia, med spillere som Sesko som kan skape sjanser og gjøre livet vanskelig for Portugals forsvar.

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har Portugal hatt overtaket i møter med Slovenia, men kampene har ofte vært tette og hardt kjempet. Slovenia har vist at de kan forsvare seg godt og vil sannsynligvis legge opp til en kamp der de forsøker å stenge rom og slå til på kontringer.

Forventet utfall og oddstips

Gitt formen til begge lag så langt i mesterskapet, forventes Portugal å ta initiativet og dominere kampen. Slovenia vil trolig legge opp til en defensiv kampplan og forsøke å frustrere Portugal. Her er to mulige oddstips for kampen:

  1. Portugal vinner: Med deres sterke prestasjoner så langt og dyktige spillere, er portugiserne favoritter til å vinne. Oddsene for at Portugal vinner er attraktive, og deres balanserte spillestil gir dem en liten fordel til 1.42 i odds hos Epicbet
  2. Under 2.5 mål: Slovenia gikk under 2.5 mål i alle tre gruppespill-kamper, og vil nok gå for en ‘parker bussen’-tilnærming her. Portugal er gode defensivt, og vi tror de vil vinne, men uten det store målkalaset. Du får 1.91 hos Epicbet får underspillet, som er fint.

Spillere å se opp for

Cristiano Ronaldo (Portugal): Ronaldo var en av verdens beste spillere og er fremdeles en konstant trussel med sin fysikk og teknikk. Han kan bryte ned ethvert forsvar med sin dribling og avslutningsevne. Følg med på hans bevegelser både på og uten ball, da han ofte er avgjørende i kamper.

Jan Oblak (Slovenia): Oblak er en av verdens beste keepere og en nøkkelspiller for Slovenia. Hans evne til å gjøre avgjørende redninger kan holde Slovenia inne i kampen, og han er kjent for sin konsistens og lederskap fra bakerste rekke.

Oppsummering – Portugal-Slovenia

Kampen mellom Portugal og Slovenia i Fotball-EM lover å bli en spennende affære mellom to lag med ulike styrker. Portugiserne er favoritter ifølge oddsen, men Slovenia har kapasitet til å overraske med sin solide defensive struktur. Våre anbefalte oddstips er at Portugal vinner og at det scores under 2.5 mål i kampen. Av disse tipsene er «Portugal vinner» det mest sikre, gitt deres form og kvalitet i turneringen. Dette oppgjøret lover å være en taktisk og intens kamp som vil holde fotballfans over hele verden på kanten av setet.

Undersøk gjerne også oddstips for Romania-Nederland – en virkelig spennende 1/8-delsfinale!

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg