Portugal-Tsjekkia – Oddstips

Share:
Kategori:

En av mesterskapets virkelige outsidere, Portugal, skal i gang med sitt mesterskap. I første kamp møter de den ‘gamle storheten’ Tsjekkia, og de aller fleste vil nok holde en knapp på laget fra den iberiske halvøy. Her skal du få vårt Portugal-Tsjekkia oddstips, og tips til forskjellige spill. 

Mange lurer nok på hvilken rolle Ronaldo vil få for Portugal i mesterskapet. Vil han være en ødeleggende kraft, eller kan han overraske og være like giftig som før? Det er naturligvis vanskelig å spå, men om han kanaliserer energien riktig blir han viktig!

Bruno Fernandes er en annen viktig brikke i dette laget, men se også opp for Patrik Schick, Tomáš Souček og Vladimír Coufal hos Tsjekkia!

Få flere tips til bookmakere her!

Spill på EM her!

Vis alle omtaler

Tips: Portugal-Tsjekkia – 18. juni 2024

Kampinformasjon

Portugal møter Tsjekkia i en viktig kamp i Gruppe E under Euro 2024. Kampen spilles på Allianz Arena i München. Her er noen nøkkelpunkter og oddstips til denne kampen.

Form og historikk

Portugal:

 • Historie: Portugal har en sterk historikk i EM, inkludert seier i 2016. De har kvalifisert seg til sluttspillet i de siste utgavene av turneringen.
 • Nøkkelspillere: Cristiano Ronaldo, Bruno Fernandes og Bernardo Silva er nøkkelspillere for portugiserne. Deres erfaring og ferdigheter kan være avgjørende i denne kampen.
 • Formasjon: Portugal forventes å stille i en 4-3-3 formasjon, som gir dem en balansert tilnærming med fokus på både angrep og forsvar.

Tsjekkia:

 • Historie: Tsjekkia har hatt en varierende prestasjon i tidligere EM, men de har nådd semifinale i 1996 og kvartfinale i 2004.
 • Nøkkelspillere: Patrik Schick, Tomáš Souček og Vladimír Coufal er viktige for Tsjekkia. Schick, spesielt, har vært en måltrussel i tidligere turneringer.
 • Formasjon: Tsjekkia forventes å spille i en 4-2-3-1 formasjon, med vekt på en solid midtbane og kontringsangrep.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Portugal har hatt overtaket i tidligere møter med Tsjekkia, inkludert seire i de siste kampene mellom lagene.
 • Defensiv styrke: Portugiserne har vist en solid defensiv prestasjon i kvalifiseringen, mens Tsjekkia har hatt utfordringer med å holde nullen.
 • Offensiv kapasitet: Begge lag har vist evne til å score mål, men Portugal har en mer imponerende angrepsrekke.

Anbefalte oddstips: Portugal vs Tsjekkia

Portugal vinner kampen:

 • Begrunnelse: Portugal har vist sterk form i kvalifiseringen og har en mer talentfull spillerstall. Gitt deres historiske prestasjoner og bredde i laget, er de klare favoritter.

Over 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Begge lag har evnen til å score. Portugal har et potent angrep, og Tsjekkia kan utnytte kontringer. Dette kan resultere i en målrik kamp.

Cristiano Ronaldo som målscorer:

 • Begrunnelse: Ronaldo er en av de mest pålitelige målscorerne i internasjonal fotball. Han har vist god form og er sannsynlig til å finne nettmaskene mot Tsjekkia.

Konklusjon

Portugiserne går inn i kampen som greie favoritter mot et tsjekkisk lag som har potensial til å overraske. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet. Husk å spille ansvarlig!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg