Serbia-England oddstips

Share:
Kategori:

Det er tid for Serbia-England – endelig, vil nok mange si! Det er ingen tvil om at det er mange her på berget som ønsker suksess for England. Mange anser dem sågar som favoritter – akkurat slik som de er ‘hver’ gang. Vel: vi er ikke like sikre på engelsk suksess i mesterskapet og er i tvil om mannskapet rett og slett er gode nok. Uansett: her skal du få vårt Serbia-England oddstips!

På forsiden finner du tips til oddsspill på flere av kampene i EM!

Tips: Serbia-England

Serbia møter England i en åpningskamp for Gruppe C under Euro 2024. Kampen spilles på Veltins-Arena i Gelsenkirchen. Her er noen nøkkelpunkter og oddstips til denne kampen.

Form og historikk

Serbia:

 • Historie: Dette er Serbias første deltakelse i EM som en uavhengig nasjon. De har tidligere slitt med å komme seg ut av gruppespillet i store turneringer.
 • Nøkkelspillere: Aleksandar Mitrović, Dusan Tadić og Sergej Milinković-Savić er blant nøkkelspillerne som vil være avgjørende for Serbias prestasjoner.
 • Formasjon: Serbia forventes å spille i en 3-4-2-1 formasjon, med fokus på et solid forsvar og kreative angrep fra midtbanen og kantene.

England:

 • Historie: England nådde finalen i Euro 2020 og har vist sterk form i kvalifiseringen til Euro 2024, med seks seire og to uavgjorte.
 • Nøkkelspillere: Harry Kane, Bukayo Saka og Jude Bellingham er blant stjernene som forventes å gjøre en forskjell.
 • Formasjon: England forventes å spille i en 4-2-3-1 formasjon, med fokus på offensivt spill og solid defensiv struktur.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Dette er første gang England møter Serbia som en uavhengig nasjon i en offisiell kamp. Det siste møtet mellom England og Serbia (da som Serbia og Montenegro) endte med en 2-1 seier til England i 2003.
 • Defensiv styrke: England har holdt nullen i åtte av sine siste tolv kamper i store turneringer. Serbia har slitt defensivt med å holde nullen mot sterkere motstandere.

Anbefalte oddstips: Serbia vs England

England vinner kampen:

 • Begrunnelse: England har vist sterk form i kvalifiseringen og har en sterkere spillerstall. Gitt deres historiske prestasjoner og defensive styrke, er de klare favoritter. England har dog hatt litt problemer oppkjøringskampene, og tapte blant annet 0-1 for Island.

Under 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: England har en tendens til å holde tett defensivt i turneringer. Serbia kan spille defensivt for å minimere skader og mål, noe som kan resultere i en kamp med få mål.

Harry Kane som målscorer:

 • Begrunnelse: Kane har vært en pålitelig målscorer for England og har vist god form i sesongen. Han kan sannsynlig finne nettmaskene mot Serbia.

Konklusjon

England går inn i kampen som forholdsvis klare favoritter mot et serbisk lag som deltar i sitt første EM som uavhengig nasjon. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet. Husk å spille ansvarlig og ikke satse mer enn du har råd til å tape.

Sjekk også vårt oddstips for Slovenia-Danmark i samme gruppe!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg