Skottland-Sveits – Oddstips

Share:
Kategori:

Skottland møter Sveits i lagenes andre match i fotball-EM, og utgangspunktet kunne knapt vært mer ulikt. Skottene røk på et stygt 5-1 tap for vertsnasjonen Tyskland, mens Sveits tok en småpen 1-3 seier over Ungarn. Utgangspunktet er derfor klart: Skottland må ha en seier, mens Sveits kan sikre seg avansement med tre poeng her! Det ligger an til en skikkelig batalje! Les vårt oddstips for Skottland-Sveits her!

Klarer skottene å mønstre energien og vinnerviljen som de nå sårt trenger? Vil sveitserne være kyniske og vente på mulighetene som nesten er nødt til å by seg? Det blir en taktisk spennende match – det er i alle fall helt sikkert!

Spill på EM-kampene her

Vis alle omtaler

Tips: Skottland-Sveits – 19. juni 2024

Kampinformasjon

Skottland møter Sveits i sin andre kamp i Gruppe A under Euro 2024. Kampen spilles på RheinEnergieStadion i Köln klokken 20:00 GMT. Begge lagene vil se etter å sikre viktige poeng for å øke sine sjanser til å gå videre fra gruppen.

Form og historikk

Skottland:

 • Historie: Skottland har hatt blandede resultater i nyere tid. De kvalifiserte seg til Euro 2024 sammen med Spania – på Norges bekostning.
 • Åpningskamp: Skottland startet turneringen med et fryktelig nederlag mot Tyskland, hvor de tapte 5-1.
 • Nøkkelspillere: Scott McTominay, Andy Robertson, og John McGinn er sentrale for Skottlands spill. Deres defensive og midtbaneprestasjoner vil være avgjørende.
 • Formasjon: Skottland forventes å spille i en 3-4-3 eller 5-2-2-1 formasjon, som fokuserer på å utnytte kontringsmuligheter og sette inn dødballer.

Sveits:

 • Historie: Sveits har en sterk fotballtradisjon og har gjort det bra i kvalifiseringsturneringer. De kom til Euro 2024 etter å ha kvalifisert seg fra Gruppe I, hvor de endte på andreplass.
 • Åpningskamp: Sveits spilte sin første kamp mot Ungarn og tok en sterk 3-1 seier.
 • Nøkkelspillere: Granit Xhaka, Manuel Akanji og Yann Sommer er viktige for Sveits. Deres erfaring og defensive stabilitet gir laget en fordel.
 • Formasjon: Sveits forventes å spille i en 4-2-3-1 formasjon, med fokus på å dominere midtbanen og skape sjanser gjennom kantene.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Sveits har hatt overtaket i tidligere møter med Skottland. Sveits har vunnet de fleste av de siste møtene.
 • Defensiv styrke: Sveits har vist en sterk defensiv struktur, mens Skottland har hatt utfordringer med å holde nullen i sine siste kamper.
 • Offensiv kapasitet: Sveits har flere angrepsvåpen, og Skottland har slitt med å finne nettmaskene regelmessig.

Anbefalte oddstips: Skottland vs Sveits

Sveits vinner kampen:

 • Begrunnelse: Sveits har vist bedre form og har en sterkere spillerstall. Gitt Skottlands nylige tap og Sveits’ defensive styrke, er Sveits favoritter til å vinne kampen.

Under 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Begge lag har hatt utfordringer med å score mange mål, og Sveits har en solid defensiv struktur. Dette kan resultere i en kamp med få mål.

Sveits vinner til null:

 • Begrunnelse: Sveits’ defensive stabilitet gjør det sannsynlig at de kan holde nullen mot et skotsk lag som sliter offensivt.

Konklusjon

Sveits går inn i kampen som favoritter mot et skotsk lag som vil forsøke å komme seg etter et tungt nederlag i åpningskampen. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet.

Som vanlig: spill ansvarlig!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg