Slovenia-Danmark – oddstips

Share:
Kategori:

Kampen mellom Slovenia og Danmark i fotball-EM blir en spennende duell der begge lagene søker viktige poeng i gruppespillet. Slovenia har vist solid form og vil spille defensivt for å unngå tap, mens Danmark er favoritten og forventes å angripe fra start. Denne kampen kan bli avgjørende for begge lagenes videre progresjon i turneringen. Les videre for å få oddstips og analyser som kan hjelpe deg med å sette dine spill.

Vi har oddstips til en haug av kamper i EM 2024. Les de her på Betopia.com!

Tips: Slovenia-Danmark – 16. juni 2024

Den første kampentil disse lagene i EM 2024 blir en herlig duell mellom to lag som ønsker å starte sterkt. Her er noen nøkkelpunkter å vurdere for oddstips til denne kampen.

PS. Ta også en kikk på vårt oddstips for Polen-Nederland.

Form og historikk

Slovenia:

 • Slovenia kvalifiserte seg til sitt første EM i 2000, hvor de imponerte med en uavgjort kamp mot Jugoslavia og Norge i gruppespillet.
 • Jan Oblak, en av verdens beste målvakter, spiller for Slovenia og har vært en nøkkelfigur for deres forsvar.
 • Slovenia har kun kvalifisert seg til EM to ganger. Den første gangen var i 2000.

Danmark:

 • Danmark vant EM i 1992 da de slo Tyskland 2-0 i finalen på Nya Ullevi i Sverige. Kampen ble også kjent som EM i tilbakespill til keeper fra danskene.
 • Danmark er kjent for sin sterke offensive spillestil, med flere målfarlige spillere i troppen som Rasmus Højlund, Mikkel Damsgaard og Andreas Skov Olsen
 • Laget har kvalifisert seg til ni sluttspill i EM.

Statistikk og innsikt

 • Danmark har kun tapt én av de siste 12 kampene sine.
 • Danmark har vunnet 8 av sine 10 siste kamper..
 • Danmark har scoret minst to mål i 6 av de siste 8 kampene sine.

Anbefalte oddstips: Slovenia – Danmark

 1. Danmark vinner kampen:
  • Danmark er i god form før kampen med 8 seire på de siste 10 kampene, og har aldri tapt mot Slovenia.
 2. Begge lag scorer:
  • Begge lag har scoret i 5/7 siste kampene til Slovenia, og i 5/8 siste kampene til Danmark. Her kan det fort bli mål til begge lag.
 3. Over 2.5 mål:
  • Danmark avsluttet oppladningen til EM sterkt mot Norge og Sverige med seier 3-1 og 2-1 og er i scoringsform. Slovenia har hatt over 2.5 mål i 4 av de 7 siste kampene sine.

Konklusjon

Danmark er nokså klare favoritter i kampen mot Slovenia i EM, med et sterkt lag som ofte scorer mange mål. Deres offensive spillestil og solid form gjør dem til en sannsynlig vinner. Slovenia har en tendens til å spille defensivt, men kan fortsatt gi Danmark utfordringer. Det er sannsynlig at vi vil se flere mål i denne kampen, noe som gjør et spill på over 2.5 mål til en god mulighet. Vurder også å satse på Danmark som vinner, gitt deres overlegne styrke og prestasjoner.

Se også oddstips for Serbia-England i samme gruppe!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg