Spania-Frankrike – Oddstips

Share:
Kategori:

EMs to kanskje sterkeste mannskap skal gjøre opp om hvem som har retten til finaleplassen i EURO 2024. Her får du oddstips for Spania-Frankrike, og sjansen for et par gode spill som gjøre deg godt!

Frankrike har uoffisielt blitt kåret til det kjedeligste laget i mesterskapet så langt, mens Spania har blitt hyllet som de som spiller festlig fotball. Vel, denne kampen stinker uavgjort og straffespark! Frankrike er råsterke forsvarsmessig men har omtrent null å by på fremover – selv med Mbappe i fremste rekke.

Spania har sine kvikke ungutter på vingene som kan skape uro i den franske blokken, men sannsynligvis ebber dette ut i en kjedelig batalje. EpicBet kjører Spania som favoritter med en odds på 2.68 i skrivende stund – i likhet med de aller fleste andre.

Sjekk også ut vårt oddstips for Nederland-England!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Lagene så langt

Spania

I en turnering som EM betyr naturligvis veien underveis mye. Spania ble tidlig utropt som favoritter – og med rette! Fantastiske prestasjoner av Williams og Lamal har ført til flere mål – og målsjanser for de rødkledde.

Når dét er sagt: Matadorene vil ikke kunne spille med verken Caravajal eller Le Normand i sine rekker. I tillegg er Pedri ute etter å ha blitt taklet av Kroos i kvartfinalen.

Frankrike

Frankrike har fremstått som en mer eller mindre usympatisk maskin i mesterskapet. Laget har på en eller annen magisk måte klar å kommet seg til semifinalen ved å score kun 2 mål i gruppespillet. De havnet der bak Østerrike.

Deretter slo de Belgia 1-0 etter et selvmål av Vertonghen før du dunket ut Portugal på straffespark.

Så: Frankrike er i semifinalen i EM etter å ha scoret 2 mål på egen hånd.

På den andre siden: de slipper heller ikke inn mål, og kun én ball slapp inn bak Frankrikes keeper i gruppespillet.

Som Al Pachino sa i filmen Any Given Sunday: Offence wins games – defence wins titles.

Oddstips: Spania-Frankrike

Som sagt: Spania-Frankrike ligger an til å bli en 0-0 match. Spania vil komme til å file og file på mot blokken til Frankrike! Les Bleus vil imidlertid stå i mot.

Om vi skal komme med et tips her så er det under 1,5 mål!

Skal vi plukke en vinner så er det nok Spania som peker seg ut til en odds på 2,68 hos EpicBet! En uavgjort er dog som sagt inget dårlig tips.

Målscorere: Om Dani Olmo kommer på banen kan han fort ende opp med mål. En odds på 5.00 er ypperlig om han starter!

Oppsummering: Spania-Frankrike

Forventer du festfotball? Glem det! Dette kommer til å bli en tight og tøff affære. Står det uavgjort etter full tid kan nok Les Bleus fort stikke unna med seieren!

Spania er low-key favoritter – men uten Caravajal og Le Normand kan det bli tøft til slutt!

Topp tips: 0-0

 

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Nederland-Tyrkia – Oddstips

Nederland skal møte Tyrkia i kampen om EMs siste semifinaleplass! Dette blir en tight match, men de oransje er favoritter til å dra dette i land! Her er det flere…