Spania-Italia – Oddstips

Share:
Kategori:

Spania-Italia. Smak på den! Det er tid for mesterskapets første gigantmøte, og begge lagene fikk en god start med seier i sin første kamp. Spania kjørte over Kroatia og vant 3-0, mens Italia kom seg etter en rekordtidlig kalddusj og slo Albania 2-1. Spania har en spennende årgang med svært gode dyktige spillere, mens Italia nok er litt mer traust og solid. Les vårt oddstips for Spania-Italia her og hent din bonus!

Ta også en kikk på oddstipset for Danmark-England her!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Tips: Spania-Italia – 20. juni 2024

Kampinformasjon

Spania møter Italia i en av de mest etterlengtede kampene i Euro 2024. Kampen spilles på Veltins-Arena i Gelsenkirchen klokken 21:00. Begge lagene har startet turneringen sterkt, med Spania som knuste Kroatia 3-0 og Italia som sikret en 2-1 seier over Albania. Vinneren av kampen er sikret avansement til gruppespillet, og det er en viktig faktor å ta hensyn til.

Form og historikk

Spania:

 • Historie: Spania er tre ganger europamestere og har vist en sterk prestasjon under Luis de la Fuente. De har en blanding av unge talenter og erfarne spillere som gir laget en dynamisk spillestil.
 • Åpningskamp: Spanjolene startet Euro 2024 med en imponerende 3-0 seier over Kroatia, som viser deres offensive styrke og defensive soliditet.
 • Nøkkelspillere: Rodri, Gavi og Yamal er sentrale for Spania. Deres evne til å kontrollere midtbanen og det offensive vil være avgjørende mot Italia.
 • Formasjon: Spanjolene forventes å stille i en 4-3-3 formasjon, som fokuserer på ballbesittelse og raskt angrepsspill.

Italia:

 • Historie: Italia er de regjerende europamesterne og er kjent for sin sterke forsvarsrekke. Under ledelse av Luciano Spalletti har de integrert en mer offensiv tilnærming.
 • Åpningskamp: Italia sikret en 2-1 seier over Albania etter en rekordtidlig scoring fra motstanderne.
 • Nøkkelspillere: Gianluigi Donnarumma, Nicolo Barella og Jorginho er nøkkelspillere for Italia. Deres defensive styrke og offensive ferdigheter vil være avgjørende.
 • Formasjon: Italia forventes å spille i en 4-3-3 eller 3-5-2 formasjon, avhengig av kampens situasjon, med fokus på en solid defensiv struktur og effektive kontringer.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Lagene har en rik historie med jevne kamper. Fem av de siste seks møtene har resultert i mål for begge lag.
 • Defensiv styrke: Begge lagene har sterke defensive oppstillinger, men Spania har vist større offensiv effektivitet i sine siste kamper.
 • Offensiv kapasitet: Spania har vist evne til å dominere ballbesittelse og skape mange målsjanser, mens Italia har vært mer avhengige av kontringer og dødballer.

Anbefalte oddstips: Spania vs Italia

Spania vinner kampen:

 • Begrunnelse: Spania har vist imponerende form og har en balansert spillerstall med både unge og erfarne spillere. Deres 3-0 seier over Kroatia gir dem en selvtillitsboost som kan være avgjørende mot Italia​ .

Begge lag scorer:

 • Begrunnelse: Med begge lag som har sterke offensive spillere og en historie med jevne kamper, er det sannsynlig at begge lag vil finne nettmaskene​.

Konklusjon

Spania går inn i kampen som favoritter mot et italiensk lag som alltid er vanskelig å bryte ned. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vi forventer en nokså jevn kamp her, og store utslag i resultat vil overraske oss.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg