Spania-Tyskland – oddstips

Share:
Kategori:

Spania møter vertslandet Tyskland i kvartfinalen i Fotball-EM, en kamp som forventes å være en av turneringens høydepunkter. Begge lagene har imponert så langt i mesterskapet og har vist hvorfor de er blant de beste i Europa. Spanjolene har vært spesielt sterke, og har vist både defensiv soliditet og offensiv kreativitet. Ifølge oddsen hos Epicbet er Spania favoritter til å vinne denne kampen med 2.80 i kampodds, men Tyskland har også vist seg som en tøff konkurrent, som ikke kan avskrives.

Les vårt oddstips for Spania-Tyskland her!

Spania i EM så langt:

 • Spania 3-0 Kroatia
 • Spania 1-0 Italia
 • Spania 1-0 Albania
 • Spania 4-1 Georgia

Tyskland i EM så langt:

 • Tyskland 5-1 Skottland
 • Tyskland 2-0 Ungarn
 • Tyskland 1-1 Sveits
 • Tyskland 2-0 Danmark

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Kampanalyse

Forventet lagoppstilling for Spania:

Simon

Caravajal – Normand – Laporte – Cucurella

Pedri – Rodri – Ruiz

Yamal – Morata – Williams

Forventet lagoppstilling for Tyskland:

Neuer

Kimmich – Rüdiger – Scholtterbeck – Raum

Kroos – Andrich

Musiala – Gündogan – Wirtz

Havertz

Innbyrdes oppgjør: Historisk sett har kampene mellom spanjolene og tyskerne vært jevne, med spanjolene som vinnere i tre av de syv siste kampene siden EM 2008. Tyskland har kun vunnet én av disse. Den siste kampen mellom disse to lagene endte med 1-1 i VM i 2022.

Nøkkelspillere:

Spania:

 • Rodri: Som lagets beste spiller, er Rodri avgjørende for å balansere laget og bryte opp motstanderens angrep. Han bidrar også fremover på banen og er viktig om spanjolene skal vinne her.
 • Nico Williams: Williams har vist seg å være en briljant spiller i EM. Han er driblesterk, kommer i farlige posisjoner og scorer mål.

Tyskland:

 • Jamal Musiala: Deres kanskje beste angrepsvåpen med fart og teknikk må levere for at Tyskland skal gå videre her.
 • Toni Kroos: Et hav av erfaring og en pasningsfot som fremdeles leverer i verdensklasse.

Forventet utfall og oddstips

Gitt begge lagenes prestasjoner så langt i EM, forventes det en spennende og tett kamp. Spania er favoritter ifølge oddsen, men [Motstander] har potensial til å overraske. Her er to mulige oddstips for kampen:

 1. Spania eller uavgjort: Spanjolene har i våre øyne sett aller best ut av samtlige lag så langt i EM. De har scoret 9 mål og kun sluppet inn ett, og virker å være i kontroll i alle kamper. De har også møtt tøffest motstand i gruppespillet der de både slo Italia og Kroatia. 1.42 i odds hos Rise Of Bets for at de vinner eller får med seg uavgjort etter 90min er fint.
 2. Under 2.5 mål: To lag som er relativt jevne, og som har særdeles solide forsvar. Sett bortifra en kamp i Nations League (6-0 til spanjolene) har innbyrdes oppgjør siden EM i 2008 endt med 2 mål eller færre i samtlige kamper. 1.80 i odds hos Epicbet her fint!

Spillere å se opp for

Nico Williams (Spania): Williams har vist seg som en farlig angriper med sin hurtighet og målteft. Han er i stand til å bryte ned forsvar og skape målsjanser, noe som gjør ham til en nøkkelspiller for Spania i denne kampen.

Jamal Musiala: Musiala er kjent for sin tekniske ferdigheter og evne til å skape farlige situasjoner for motstanderens forsvar. Han har allerede imponert i turneringen og kan være en avgjørende spiller for Tyskland.

Oppsummering: Spania-Tyskland

Kampen mellom Spania og Tyskland i kvartfinalen i Fotball-EM lover å bli en spennende og intens affære. Spanjolene er såvidt favoritter ifølge oddsen, men Tyskland har vist at de kan overraske. Våre anbefalte oddstips er at Spania vinner eller spiller uavgjort og at det blir under 2.5 mål i kampen. Av disse tipsene er «Under 2.5 mål» det mest spennende spilet, gitt  den spennende oddsen og begge lags defensive styrke.

Se også oddstips for Portugal-Frankrike – kveldens andre kvartfinale!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg