Sveits-Italia – Oddstips

Share:
Kategori:

Vi er klare for sluttspillet i EURO 2026, og den første matchen er Sveits-Italia! Italia kom på andreplass i sin gruppe bak suverene Spania, men det var med et nødskrik etter en sen scoring mot Kroatia. Sveits tok også andreplassen i sin gruppe, og da bak gruppevinner Tyskland. Italia har vel ikke imponert noen, og virker litt trauste og tunge. Sveits har sett spennende ut, og dette blir utvilsomt en tett kamp. Les vårt oddstips for Sveits-Italia her!

Som sagt vil dette bli en tett og jevn affære og vi ser ikke bort i fra at Sveits kan komme med en liten overraskelse her. Italia er dog Italia, og har turneringsspill i blodet. Les også oddstips for Tyskland-Danmark her!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Sveits-Italia – 29. juni 2024 – Olympiastadion, Berlin

Som sagt er det altså Sveits-Italia som setter i gang sluttspillet i EURO 2024, og kampen spilles på ærverdige Olympiastadion i Berlin. Vi forventer en tett og tøff kamp her, og fortrinnsvis fordi Italia er svært solide bakover i banen. Fremover har de ikke like mye å by på, og er rett og slett lite spennende.

Italia slo Albania 2-1 i sin første kamp, før de ble rundspilt av Spania og tapte 0-1. I siste kamp mot Kroatia gikk de mot et tap, men utlignet 7 minutter inn i overtiden.

Sveits på sin side slo Ungarn 3-1 i første kamp før de spilte 1-1 mot Skottland. I siste kamp ble det uavgjort 1-1 mot hjemmenasjonen Tyskland på en grusom bane.

De siste to møtene mellom lagene var i kvalifiseringen til VM 2022. Kampene ble spilt i 2021, og endte 0-0 og 1-1.

Sveits har en del spennende spillere med Embolo og N’Doye. Sistnevnte scoret mot Tyskland i forrige match. I tillegg er også Xhaka , Akanji, Schär og Sommer (keeper) viktige brikker i det sveitsiske laget.

Donnarumma (keeper) har vært meget bra for Italia i mesterskapet og kan fort være tungen på vektskålen i det som sannsynligvis blir en jevn match. Stopperne Bastoni og Calafiori er også sterke kort som sørger for at laget er vanskelig å bryte ned.

Oddstips

Kampanalyse: Italia kommer inn i denne kampen som ørsmå favoritter – i kraft av å være Italia. De har rett og slett mye erfaring fra slike kamper. Det er som sagt forventet å bli en tett og taktisk kamp. Sveits har vist styrke i gruppespillet og kan overraske. Italia er kjent for sin sterke defensive organisering og evne til å avgjøre kamper med små marginer.

Oddstips:

  1. Italia-seier: Italia er favoritten til å vinne med odds rundt 2.10 hos de fleste bookmakere. Dette er en fornuftig innsats gitt deres historikk og form i turneringen.
  2. Under 2.5 mål: Begge lag vil nok være forsiktig i denne utslagsrunden. Odds for under 2.5 mål ligger rundt 1.75. Dette virker sannsynlig gitt begge lags taktiske tilnærming.
  3. Første mål av Italia: Med Italias angrepsspillere som Federico Chiesa og Giacomo Raspadori, er det sannsynlig at Italia scorer først. Oddsen for at Italia scorer det første målet er attraktiv, og ligger rundt 1.80.

Spiller å se opp for:

  • Gianluca Scamacca: Italias spiss har vært i god form med mange mål i Serie A og kan være en nøkkelfigur i denne kampen.
  • Breel Embolo: Sveits’ angrepsspiller har vist seg å være farlig foran mål og kan utgjøre en forskjell hvis Sveits får muligheter på kontringer.

Oppsummering

For å oppsummere, oddstipsene til kampen mellom Sveits og Italia inkluderer en innsats på Italia-seier, under 2.5 mål og at Italia scorer det første målet. Det er også verdt å følge nøye med på Scamacca og Embolo, som kan ha en betydelig innflytelse på kampens utfall.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg