Sveits-Tyskland – Oddstips

Share:
Kategori:

Det er tid for et aldri så lite nabooppgjør i EM når Sveits møter Tyskland i siste gruppespillkamp for lagene. Tyskerne er allerede klare for sluttspillet etter to seire. Sveitserne ligger på andreplass, men har skottene halsende etter. Kort fortalt: Tyskerne er gruppevinner med uavgjort her og Sveits er videre med uavgjort. Så spørs det hvor mye lagene legger i potten i denne kampen, for som gruppevinner har man en enklere åttendedelsfinale i vente – på papiret i alle fall. Les vårt Sveits-Tyskland oddstips her!

Det nok sveitserne som er mest nervøse her, og et tap her samtidig som Skottland vinner mot Ungarn vil sende dem på hodet ut av EURO 2024. Det er uklart om tyskerne vil hvile noen spillere, men det ligger nok i kortene at de kanskje ikke vil spille med maks lag og intensitet her? Tyske Musiala har vært strålende å langt i EM, og tyskerne har sett ut som sitt gamle jeg. Kroos svinger taktstokken med sedvanlig presisjon, men som sagt: det er vrient å se hvordan hjemmelaget vil angripe dette.

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Sveits vs Tyskland, Euro 2024

Sveits møter Tyskland i lagenes siste kamp i gruppe A på Deutsche Bank Park i Frankfurt, 23. juni 2024. Dette blir som sagt en viktig kamp for begge lag når det gjelder å sikre seg en plass i knockout-fasen – og hvem de møter i 1/8-delsfinalen. Tyskerne er som sagt allerede klare.

Sveits

Sveits har hatt en forholdsvis solid turnering så langt og går videre med en seier eller uavgjort mot Tyskland. Laget, ledet av Murat Yakin, har vist defensiv styrke med spillere som Manuel Akanji, Fabian Schär og Ricardo Rodríguez. Offensivt har de stjernespillere som Xherdan Shaqiri og N’Doye som kan skape farlige sjanser. Shaqiri scoret et av de aller beste målene så langt i turneringen mot Skottland!

Sveits er kjent for å utnytte dødballer effektivt, og deres evne til å forsvare seg godt vil være kritisk i denne kampen mot et sterkt tysk lag. Keeper Yann Sommer kan også bli en nøkkelfigur i denne kampen​.

Tyskland

Tyskland har allerede sikret seg en plass i åttedelsfinalen, men vil trolig likevel gå for seier for å sikre gruppeseieren. Under ledelse av Julian Nagelsmann har laget vist offensive kvaliteter med spillere som Ilkay Gündogan, Toni Kroos og Jamal Musiala. Tyskland har også forbedret sin defensive struktur, noe som kan bli avgjørende mot Sveits.

Scenarier

  • Hvis Sveits vinner, blir Tyskland nummer to i gruppen.
  • Hvis Tyskland vinner, kan Sveits bli tatt igjen av Skottland hvis de vinner mot Ungarn.
  • Hvis det blir uavgjort, går både Tyskland og Sveits videre til åttedelsfinalen.

Oddstips

  • Tyskland-seier: Med odds på rundt 1.70 er Tyskland favoritter til å vinne, spesielt med tanke på deres offensive styrke og hjemmebanefordel.
  • Begge lag scorer: Sveits’ offensive kapabiliteter gjør det sannsynlig at begge lag scorer. Oddsene for dette er rundt 1.83.
  • Over 2.5 mål: Begge lag har vist evne til å score flere mål i sine kamper, noe som gjør over 2.5 mål til et godt veddemål med odds på omtrent 1.80.

Begge lag er som sagt videre med uavgjort, så dette er en litt vrien kamp å spå utfallet av. En U er naturligvis heller ikke utenkelig.

Anbefaling

Vi anbefaler en innsats på Tyskland-seier kombinert med at begge lag scorer. Tysklands offensive styrke og Sveits’ dødballfarer gjør dette til en sannsynlig kombinasjon. Over 2.5 mål er også en fornuftig innsats, gitt begge lags offensive potensiale.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg