Tyskland-Danmark – Oddstips

Share:
Kategori:

Andre 1/8-delsfinale i EURO 2024 er altså Tyskland-Danmark! Danskene kunne nok tenkt seg en annen motstander enn et sultent hjemmelag, men går nok til kampen med et håp om å få med seg et resultat her. Ingenting er umulig, men tyskerne er nok favoritter i denne. Miraklenes tid er dog ikke forbi, og her får du oddstips for Tyskland-Danmark.

Oddsen på tysk seier er betydelig lavere enn dansk seier, så det er ingen tvil om hva bookmarkerne tenker om denne matchen. Tyskland vant sin gruppe greit foran Sveits, mens danskene altså klarte å klore seg videre til sluttspillet med 3 uavgjortresultater – og da faktisk andreplass i gruppen. Danskene leverte en bra match mot England (uten at dét nødvendigvis behøver å tillegges for mye vekt), mens Tyskland smadret Skottland 5-1 i åpningskampen.

Les også oddstips for Sveits-Italia her!

Prøv EM-tipsene her!

Vis alle omtaler

Oddstips for Tyskland-Danmark – 29.juni 2024- BVB Stadion, Dortmund

1/8-delsfinalen mellom Tyskland-Danmark spilles altså på den mektige arenaen BVB Stadion i Dortmund. Det er vel neppe noen overraskelse om det blir et himmelsk trykk her, og det kan nok hjemmelaget bruke til sin fordel.

Dette kan bli en spennende kamp til tross for at Tyskland er å anse som favoritter. Det ville vært et skikkelig antiklimaks om de gikk ut allerede her, så de vil nok gasse på for å vinne denne.

Som sagt vant Tyskland 5-1 i sin første match mot Skottland, før de fulgte opp med en 2-0 seier over Ungarn. De var derfor allerede videre før den siste kampen mot Sveits – men spilte med toppet lag også der. Kampen endte 1-1, men ble skjemmet av det skandaløse gresset på på Frankfurt Arena.

Danmark tok seg som nevnt videre med hele tre uavgjortresultater i gruppespillet. Først 1-1 mot Slovenia, så 1-1 England og til slutt 0-0 mot Serbia. Dette holdt faktisk til en andreplass i en gruppe som knapt imponerte noen. England var heldige som vant denne gruppen – for å si det mildt.

Det har vært overraskende få møter mellom lagene de siste årene, og i 2021 ble det 1-1 i en vennskapskamp.  Før dette var det enda en treningskamp i 2017 som endte 1-1. Siste tellende kamp var i EM i 2012, og da vant Tyskland 2-1.

Når det gjelder Tyskland så er det utvilsomt et spennende lag. Dirigenten Kroos har til tider vært meget bra, mens unge Musiala tidvis har vært helt strålende. Laget mangler en topp spiss, og det spørs om Havertz er løsningen de ser etter. Füllkrug er dog en skikkelig targetman, og scoret utligningsmålet mot Sveits 2 minutter på overtid i siste kamp i grunnspillet. Utover dette er Kimmich en viktig spiller, men også Wirtz er en type som kan gjøre det lille ekstra.

Ser vi nærmere på Danmark så er det ingen tvil om at de har et meget solid lag. Bakover er de ordentlig tunge og store, så de er ikke lett å bryte ned. En kjappbeint spiller som Musiala kan dog skape trøbbel. Videre fremover på banen finner vi naturligvis dirigenten Eriksen som tidvis har vært solid. Højlund jobber hardt på topp og gjør mannsjobb der – men veldig målfarlig er han virkelig ikke. Danmark er først og fremst et lagmaskineri, og når delene ‘klikker’ kan det fort bli bra! De er et teknisk godt lag og kan gjøre det vanskelig for tyskland.

Oddstips

Kampanalyse: Tyskland er nokså store favoritter i denne kampen, men Danmark har vist seg å være en seig motstander som kan overraske. Tyskland har hatt en bra turnering så langt, mens Danmark har hatt det seigt, inkludert en uavgjort mot Slovenia i gruppespillet – og alle de andre.

Oddstips:

  1. Tyskland-seier: Tyskland er favoritten til å vinne med odds rundt 1.60 hos de fleste bookmakere. Dette er en rimelig innsats gitt deres prestasjoner så langt i turneringen.
  2. Under 2.5 mål: Kampene i utslagsrundene har en tendens til å være tett og defensivt preget. Oddsen for under 2.5 mål er rundt 1.75, noe som kan være sannsynlig gitt begge lags spillestil.
  3. Begge lag scorer: Til tross for Tysklands defensive styrke, har Danmark kapasitet til å score med spillere som Christian Eriksen og Rasmus Højlund. Oddsen for at begge lag scorer er rundt 1.90.

Spiller å se opp for:

  • Jamal Musiala: Musiala har vært i strålende form og er en nøkkelspiller for Tyskland med sin evne til å skape sjanser og score mål.
  • Christian Eriksen: Danmarks midtbanegeneral er alltid en trussel, spesielt på dødballer.

Oppsummering

Oddstipsene til kampen mellom Tyskland og Danmark inkluderer en innsats på Tyskland-seier, under 2.5 mål og at begge lag scorer. Følg nøye med på nøkkelspillere som Jamal Musiala og Christian Eriksen, som kan ha stor innflytelse på kampens utfall.

 

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg