Tyskland-Ungarn – Oddstips

Share:
Kategori:

Vi er kommet til runde 2 i gruppespillet og det er klart for Tyskland-Ungarn! Tyskerne fikk en knallstart på mesterskapet og feide over Skottland med meget solide 5-1! Det betyr at det tyske mannskapet er i rute – og vel så det! I sin andre kamp møter de Ungarn, og igjen er nok die Mannschaft favoritter. Ungarn gikk på et klart 1-3 tap for Sveits i kampen, og er klare underdogs her. Les vårt Tyskland-Ungarn oddstips i denne artikkelen. 

Prøv EM-tipset her!

Vis alle omtaler

Tips: Tyskland-Ungarn – 19. juni 2024

Kampinformasjon

Tyskland møter Ungarn i sin andre kamp i Gruppe A under Euro 2024. Kampen spilles på RheinEnergieStadion i Köln klokken 17:00. Tyskland kommer fra en sterk åpningsseier mot Skottland, mens Ungarn vil være ute etter revansj etter sin svake prestasjon i åpningskampen mot Sveits​.

Form og historikk

Tyskland:

 • Historie: Tyskland har en sterk tradisjon i EM, med tre mesterskapstitler (1972, 1980, 1996). De har vært en dominerende kraft i europeisk fotball.
 • Åpningskamp: Tyskland åpnet Euro 2024 med en imponerende 5-1 seier over Skottland, med mål fra Florian Wirtz, Jamal Musiala, Kai Havertz, Niclas Füllkrug og Emre Can​.
 • Nøkkelspillere: Joshua Kimmich, Jamal Musiala og Toni Kroos er sentrale for Tysklands spill. Musiala varspesielt imponerende med sitt offensive spill i åpningskampen.
 • Formasjon: Tyskland forventes å spille i en 4-2-3-1 formasjon, med fokus på å dominere ballbesittelse og angrepsspill.

Ungarn:

 • Historie: Ungarn har hatt varierende prestasjoner i moderne tid, men de har en rik fotballarv.
 • Åpningskamp: Ungarn spilte sin første kamp mot Sveits, og tap denne kampen vil påvirke deres tilnærming mot det tyske laget. De trenger poeng!
 • Nøkkelspillere: Dominik Szoboszlai og Ádám Szalai er nøkkelspillere for Ungarn. Szoboszlai er kjent for sine farlige frispark og offensive bidrag.
 • Formasjon: Ungarn forventes å spille i en 3-5-2 formasjon, med vekt på en sterk midtbane og raske kontringer​.

Statistikk og innsikt

 • H2H: Tyskland har hatt overtaket i tidligere møter med Ungarn, men kampene har ofte vært tettspilte.
 • Defensiv styrke: Tyskland kan ha defensive sårbarheter, som kan utnyttes av et kontringssterkt Ungarn. Tyskland har imidlertid en sterk offensiv som kan kompensere for dette.
 • Offensiv kapasitet: Tyskland har flere angrepsvåpen og en høyere målscoringsrate sammenlignet med Ungarn, som også har vist evne til å score mål​​.

Anbefalte oddstips: Tyskland vs Ungarn

Tyskland vinner kampen:

 • Begrunnelse: Tyskerne har vist sterk form i åpningen og har en bred spillerstall. Gitt deres prestasjon i åpningskampen og bredde i laget, er de klare favoritter.

Begge lag scorer:

 • Begrunnelse: Tysklands defensive sårbarheter kan kanskje utnyttes av Ungarn, som har evnen til å finne nettmaskene. En innsats på at begge lag scorer kan være smart.

Over 2.5 mål i kampen:

 • Begrunnelse: Begge lag har vist evne til å score. Tyskerne har et potent angrep, og Ungarn kan utnytte kontringer, noe som kan resultere i en målrik kamp​.

Konklusjon

Tyskerne går inn i kampen som klare favoritter mot et ungarsk lag som vil fokusere på å forsvare seg og utnytte kontringer. Det er flere interessante spillmuligheter som kan gi gode gevinster. Vurder å satse på en kombinasjon av resultat og målscorere for å øke gevinstpotensialet. Spill ansvarlig!

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg