Ungarn-Sveits – oddstips

Share:
Kategori:

På dag to av EM 2024 er den første kampen mellom Ungarn og Sveits av stor betydning da begge lagene søker å sikre viktige poeng i gruppespillet. Resultatet vil være avgjørende for deres videre fremgang i turneringen. Her får du en oddsanalyse og oddstips Ungarn-Sveits som vil hjelpe deg å sette dine spill.

Vi har oddstips til en haug av kamper i EM 2024. Les de her på Betopia.com!

Tips: Ungarn-Sveits – 15. juni 2024

Den første kampen på dag to i EM 2024 blir en flott duell mellom Ungarn og Sveits. Kampen spilles på RheinEnergieStadion som ellers er hjemmebanen til FC Köln. Her er noen nøkkelpunkter å vurdere for oddstips til denne kampen.

PS. Ta også en kikk på vårt oddstips for Spania-Kroatia.

Form og historikk

Ungarn:

 • Ungarn er kanskje mest kjent for Ferenc Puskás og deres EM-tittel i 1964.
 • I 2016 kvalifiserte de seg til EM for første gang på 44 år og nådde åttendedelsfinalen.
 • Ungarns største seier kom i 1953 da de slo England 6-3 på Wembley, en kamp som fortsatt er legendarisk.

Sveits:

 • Laget har produsert flere kjente fotballspillere, inkludert Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri og Stephan Lichtsteiner, som har hatt suksess i europeiske klubblag.
 • De har kvalifisert seg til åtte VM-sluttspill og fem EM-sluttspill, med deres beste prestasjon i EM som en semifinaleplass i 2021.
 • Lagets kallenavn er «Die Nati», som er en forkortelse for «Die Nationalmannschaft», som betyr «det nasjonale laget».

Statistikk og innsikt

 • Ungarn har kun tapt én av de siste 16 kampene sine.
 • Sveits har kun vunnet to av sine åtte siste kamper.
 • Sveits har vunnet fire av de seks siste kampene mellom lagene i alle turneringer.
 • Ungarn har over 2.5 mål i 6 av sine siste 10 kamper, og Sveits har hatt over 2.5 mål i 9 av sine 15 siste kamper.

Anbefalte oddstips: Ungarn-Sveits

 1. Ungarn vinner eller spiller uavgjort:
  • Gitt deres gode form bør Ungarn ha gode sjanser til å få med seg et poeng eller tre. Ungarn fikk en solid 3-0-seier i generalprøven mot Israel og kommer inn i kampen med selvtillit.
 2. Under 2.5 mål i kampen:
  • I åpningskampen vil det nok være om å gjøre å ikke tape, og vi vil kanskje se to litt mer defensive lag. Sveits har dessuten hatt under 2.5 mål i 6 av de 7 siste kampene sine.
 3. Barnabas Varga som målscorer:
  • Varga har vært i kanonform for Ferenvacos denne sesongen med 20 mål og tre målgivende på 24 kamper. Han hadde også et mål og målgivende i siste kamp mot Israel.

Konklusjon

Ungarn har en rekke gode spillere som Szobozlai, Varga, Sallai og Kerkez som kan hjelpe landet sitt til poeng. Sveits er dog kjent for et godt forsvar, og det kan fort ende målfattig i deres første kamp.

Eva Carter har lang erfaring som innholdsforfatter innenfor bettingnisjen og har publisert innhold for flere nettsteder siden 2012. For øyeblikket er Carter vår innholdssjef og har ansvaret for publiseringen av innhold på betopia.com

Relaterte nyheter

Vis alle nyheter
1

Spania-England – Oddstips

Vi har kommet til veis ende i EURO 2024, og det er finale mellom Spania og England! Dette kan bli en herlig match, og vi har plukket frem noen spennende…

2

Nederland-England – Oddstips

Vi står foran mesterskapets andre semifinale, og det er en klassisk godbit med Nederland-England som venter! Hent din bonus nå og prøv våre oddstips!

3

Spania-Frankrike – Oddstips

EMs kanskje gjeveste kamp skal utfolde seg